Responsive image

VBr aplikacija

Aplikacija za pripremu kandidata za polaganje ispita voditelja brodiceProširena licenca: 9 eur
  • kupovinom prihvaćate da se slažete s dolje navedenim uvjetima
  • nakon uspješno provedenog plaćanja, programski će se izvršiti proširenje vaše licence, pa ćete je moći preuzeti osvježavanjem licence i restartanjem aplikacije. Licenca će se odobriti u roku ne dužem od 24 sata nakon uspješno provedenog plaćanja, a obično je to skoro trenutno, tj. unutar 1-2 minute. Hvala.
!!! Obavezno upišite dodijeljeni broj licence, koji u aplikaciji možete doznati na ekranu s objašnjenjima. Ako upišete krivi broj licence, vaša licenca se neće moći automatski odobriti. U tom slučaju kontaktirajte nas!!!

Upišite sadašnji broj licence:

Napomene:

Aplikacija je pisana u najboljoj namjeri, na osnovu višegodišnjeg rada s kandidatima, uočavajući probleme pri pripremi kandidata za polaganje ispita voditelja brodice. Da bi konzumirali novu licencu, u aplikaciji odaberite ekran s objašnjenjima i zatim gumb "Osvježavanje licence". Zatim restartajte aplikaciju i provjerite licencu. U slučaju bilo kakvih pitanja ili za tehničku podršku, kontaktirajte nas npr. preko e-maila: vbr@nogi.com.hr

Ako se pitate zašto koristimo ovaj način plaćanja, razlog je taj što Google Play još uvijek ne podržava komercijalne račune subjekata tj. developera s adresom u HR. Slijedom toga naplata preko Google Play Services nije moguća. Ovakva relativno mala inicijativa sa softverom kao autorskim djelom, nije isplativa za kreiranje samostalnog i održivog pravnog subjekta u nekoj od stranih država. U slučaju da se otvori komercijalna opcija za HR subjekte, odmah prelazimo na tu opciju.

Uvjeti:

Isprobali ste aplikaciju na vašem uređaju prije kupnje licence. Ovo je licenca za jednog korisnika i nije prenosiva. Na tržištu je veliki broj raznih Android uređaja, pa pošto nismo u mogućnosti testirati aplikaciju na svim tipovima i Android verzijama, ne možemo garantirati da će sve raditi i na vašem uređaju.